*
Ве молиме внесете број на СЕТЕК Клуб Картичка
*
Доколку за прв пат пристапувате на оваа страна и не е регистрирана Вашата картичка Ве молиме внесете го бројот на картичката во соодветното поле и како лозинка внесете било кој знак. По активирање на опцијата пријави се ќе биде испратена порака со времена лозинка на Вашата email адреса. Ви Благодариме што го користите web-сервисот на СЕТЕК Се од Техника
Пријави се
Препрати нова лозинка на мојата email адреса (Ве молиме внесте го 13 цифрениот број на клуб картичката во полето горе (Број на клуб картичка) и внесете email адреса со која сте регистрирани во полето поддолу (Пријавена емаил адреса)
Прати лозинка